This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FREE SHIPPING ON NL & BE ORDERS

Ekster® neemt het roer van Travelteq over

Ekster® neemt het roer van Travelteq over

Ekster®, het grootste smart-wallet merk ter wereld, neemt het iconische tassenmerk Travelteq vanaf maart 2020 onder zijn hoede. De Travelteq producten sluiten qua design en kwaliteit perfect aan bij de collecties van Ekster®. Met de kennis en kunde van Ekster® op het gebied van e-commerce kan Travelteq als online merk meegroeien, met als doel om - net als Ekster® - internationaal uit te breiden en uiteindelijk de grootste te worden in het luxe tassen segment.

Nu Ekster® al vier jaar internationaal sterk groeit, is het tijd om de volgende stap te zetten en het bedrijf verder uit te breiden. Na goede gesprekken met de aandeelhouders van Travelteq is besloten om het roer over te nemen van het bekende Amsterdamse tassenmerk. Hiermee geeft Ekster invulling aan de ambitie om wereldwijd te groeien in meerdere segmenten en zo het productportfolio uit te breiden. Ekster® gaat de uitdaging aan om Travelteq net zo snel te laten groeien als Ekster®, gebruikmakend van de e-commerce, marketing en productie expertise die in het bedrijf aanwezig is. Olivier Momma: “De productcategorieën van beide merken komen in de basis sterk overeen. We zien synergie in de focus van Ekster® op slimme oplossingen en de aandacht voor stijl en design bij Travelteq. Beide merken kunnen elkaar daarin gaan versterken.”

De investering van Ekster® in Travelteq stelt beide merken in staat om expertise en middelen te delen. Door de bijkomende schaalvoordelen en efficiënte productie van Ekster® kunnen producten in de toekomst worden aangeboden voor een scherpere consumentenprijs zonder in te boeten op kwaliteit. Daarnaast biedt het internationaal veel perspectief: Travelteq is sterk vertegenwoordigd in Europa, terwijl bij Ekster® juist het zwaartepunt in de Verenigde Staten ligt. “De leidende positie van Ekster® in de V.S. gecombineerd met Travelteq’s erfgoed en status in Europa zorgt voor een spillover van intercontinentale merkherkenning en biedt veel groeikansen voor beide merken.” aldus Olivier Momma. Het dagelijks bestuur en strategisch management worden opgepakt door een nieuw opgezet team vanuit Ekster®, met een sterke focus op het waarborgen van de uitstekende service en kwaliteit waar Travelteq al jaren om bekend staat.

You might like these products

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Check out our collection. Your new destination is waiting for you.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty